Logo Consultanta fonduri nerambursabile

Consultanță fonduri nerambursabile

Top Consult, cea mai bună alegere pentru accesarea fondurilor nerambursabile

IDEI DE AFACERI PROFITABILE


Idei de afaceri profitabile

iulie 2020

fonduri strat-up nation, afaceri profitabile, firme la cheie

Avand in vedere ca exista posibilitatea ce a accesa fodnuri nerambursabile in suma de 200.000 lei pentru o societate nou infiintata (sau nu mai veche de februarie 2017), va vom oferi o varietate de idei de afaceri castigate si implementate cu ajutorul programului Start-up Nation, dar nu trebuie sa va limitati doar la acestea.

Este important sa studiezi piata inainte de infiintarea unui societati. Avand vedere ca pentru inceput activitatea se va desfasura mai mult pe plan local/judetean trebuie luat in considerare competitia deja existenta, varsta persoanelor pentru care se are impact afacerea si cererea de piata existenta.

Afacere la cheie - spalatorie self service.

Programele generate de spalatoria self-service

 • Curatare cu detergent cu microparticule
 • Clatire cu apa
 • Tratament de protectia suprafetei de lac cu ceara
 • Clatire cu apa demineraliza prin osmoza
 • Aspiare interioara
Spalatorie self service

Aceasta este o afacere care recupereaza pe deplin investitia in 2 ani jumatei, care este pe cashflow pozitiv din prima zi, este deschisa 24 / 24 – 365 de zile pe an, iar costurile fixe (contabilitatea si asigurarea echipamentelor) sunt minime.

Se poate achizitiona o spalatorie self-service cu 3-4 linii de spalare exterioara, un aspirator pentru interior si un schimbator de fise pentru functionarea otima a echipamentelor self-service de spalare a autovehiculelor.

Singurul lucru de care trebuie sa mai tineti cont este amplasarea strategica pentru implementarea proiectului. Recomandat ar fi sa se gaseasca un spatiu de prestari servicii cu o iesire la un drum principal pentru a fi la indemana viitorilor clienti.

Afacere la cheie - brutarie.

Brutarie la cheie

Echipamentele pe care le puteti achizitiona:

 • Cuptor de brutarie pe 4 etaje
 • Dospitor automatizat pentru 1 carucior de panacoade
 • Carucior cu 8 randuri de panacoade
 • Malaxor pentru aluat capacitate 100L
 • Masa de lucru din inox
 • Carucior de patisserie cu 20 de tavi de aluminiu
 • Cernator de faina automat

Aceste echipamente compun strictul necesar pentru fabricarea produselor de panificatie. Strategia de post implementare a societatii se va dezvolta pe o perioada de 3 ani.

Primul an se seteaza procesele si procedurile aferentei fabricarii produselor de panificatie, precum si deschiderea pietei de desfacere. Acest an se axeaza pe educarea pietei, introducerea de exemple si formarea unei comunitati.

Anul doi va optimiza procesul de productie propriu zis, eficientizarea va juca rolul principal, fara a afecta nivelul de calitate al produselor.

Anul 3 se va folosi pentru extinderea si marirea capacitatii de realizare a produselor de panificatie. Personalul va avea deja experienta, procesele vor fi bine-definite, urmarindu-se o dezvoltare a gamei de produse oferite in piata.

Afacere la cheie - fabrica de mobiler.

Echipamentele pe care le puteti achizitiona:

 • Ferastrau circular cu masa fixa
 • Masina pentru rindeluire si degrosare
 • Masina de taiat in unghi
 • Masina de slefuit
 • Strung cu dispozitiv de copiere
 • Masina de gaurit de banc
 • Masina de frezat si gravat
 • Ferastrau cu lant si acumulatori
 • Masina de gravat cu laser
 • Masina de gaurit ai insurubat
Fabrica de mobila

In cazul in care aveti un talent in procesul de modelare al lemnului, aveti posibilitatea de a va incepe drumul cu ajutprul programului Start-up Nation.

Marja unui profit pentru inceput este prevazut sa ajunga pana la 20%, cu experienta, respectiv, umplerea portofoliului de clienti si respectarea termenelor de productie, profitul poate sa ajunga intre 30 si 40%.

Cu ajutorul echipamentelor se poate produce mobila din lemn si PAL la comanda, iar pentru un plus de publicitate culorile si lacurile folosite vor fi pe baza de apa, non toxice, prietenoase cu mediul inconjurator.

In cazul in care aveti o idee de afacere pe care doriti sa o dezvoltati, ne puteti contacta la numarul de telefon 0770 376 463 sau puteti completa formularul de contact dupa care revenim noi cu un raspuns.


Citeste alte articole

Informatii despre fonduri nerambursabile

Ce fonduri nerambursabile pot accesa cu o societate?

Principalul principiu care sta la baza fondurilor nerambursabile este coeziunea economica si sociala si piata interna unica, atat economica cat si monetara. Fondurile nerambursabile se vor axa pe infrastructura, calitatea mediului, somaj si aptitudini ale fortei de munca, diversitatea afacerilor si utilizarea noilor tehnologii.

Infiintare firma

Cum sa deschid o societate?

In Romania, conform Legii nr. 31/1990 privind societatile comerciale, se disting cinci forme de societati comerciale, in cadrul cărora asociatii/actionarii pot fi persone fizice sau juridice, romane sau straine, printre care cea mai avantajoasa si uzula forma este cea de tipul Societate cu Raspundere Limitata (SRL).

Informatii despre fondurile Next Generation EU

Ce inseamna pacheltul NextGenerationEU?

NextGenerationEU este un instrument temporar de redresare în valoare de 750 de miliarde EUR, menit să contribuie la repararea daunelor economice si sociale imediate provocate de pandemia de coronavirus. Dupa pandemia de COVID-19, Europa va fi mai bine pregatita si mai digitala.


Contact fonduri nerambursabile

CONTACT


Pentru înscrieri și mai multe detalii despre programe de finantari nerambursabile

Nume și Prenume

Telefon

E-mail

Mesaj

Vă rugăm nu ezitați să luați legătura cu noi
SC TOP CONSULT CLUJ SRL
CUI: 37525778
Strada Nicolae Steinhardt 22, Cluj-Napoca, județul Cluj, România