Logo Consultanta fonduri nerambursabile

Consultanță fonduri nerambursabile

Top Consult, cea mai bună alegere pentru accesarea fondurilor nerambursabile

FONDURI NEXT GENERATION EU


Fonduri NextgenerationEU

februarie 2021

fonduri europene, fonduri nerambursabile, fonduri ReactEU

NextGenerationEU este un instrument temporar de redresare în valoare de 750 de miliarde EUR, menit să contribuie la repararea daunelor economice si sociale imediate provocate de pandemia de coronavirus. Dupa pandemia de COVID-19, Europa va fi mai bine pregatita si mai digitala.

”Next Generation EU este un instrument de redresare economica ambitios, pe care trebuie sa il punem in practica rapid si eficient”, a spus ministrul finantelor publice, Florin Citu. Next Generation EU este un instrument disponibil pentru o perioada determinata, pana in 2024, si va fi utilizat doar pentru masurile de reactie la criza.

Next Generation EU in suma de 750 de miliarde EUR, se va imparti in urmatoarele categorii:

  • Imprumuturi si granturi in valoare de 672.5 miliarde EUR avand ca scop atenuare impactului economic si social al pandemiei provocate de COVID-19 si de a intari durabilitatea economiei si a societatii europene. Se doreste sa se ajunga la o economie mai verde si de tranzitie digitala prin o mai buna pregatire privind provocarile si oportunitatile oferite.
  • REACT-EU in valoare de 47.5 miliarde EUR. Acestea sunt fonduri pentru asistenta de redresare pentru coeziune si teritoiile Europei urmaresc o noua initiativa care continua si extinde masurile de raspuns la criza si de remediere a consecintelor crizei prin intermediul Initiativei pentru investitii ca reactie la coronavirus si al Initiativei plus pentru investitii ca reactie la coronavirus
  • Suplimentarea altor programe cum sunt Orizont 2020 cu suma de 5 miliarde EUR, InvestEU cu suma de 5.6 miliarde EUR, Dezvoltare rurala cu suma de 7.5 miliarde EUR, Fondul pentru o tranzitie justa cu suma de 10 miliarde EUR si RescEU cu suma de 1.9 miliarde EUR,

In cazul in care doriti sa va informati in legatura cu un program pentru accesarea fondurilor nerambursabile sau doriti sa vedeti care este programul potrivit pentru dumneavoastra, ne puteti contacta la numarul de telefon 0770376463 sau accesati sa ne trimiteti un mail completand formularul de mai jos.


Citeste alte articole

Idei de afacere

Ce idee de afacere este profitabila?

Avand in vedere ca exista posibilitatea ce a accesa fodnuri nerambursabile in suma de 200.000 lei pentru o societate nou infiintata (sau nu mai veche de februarie 2017), va vom oferi o varietate de idei de afaceri castigate si implementate cu ajutorul programului Start-up Nation, dar nu trebuie sa va limitati doar la acestea.

Infiintare firma

Cum sa deschid o societate?

In Romania, conform Legii nr. 31/1990 privind societatile comerciale, se disting cinci forme de societati comerciale, in cadrul cărora asociatii/actionarii pot fi persone fizice sau juridice, romane sau straine, printre care cea mai avantajoasa si uzula forma este cea de tipul Societate cu Raspundere Limitata (SRL).

Informatii despre fonduri nerambursabile

Ce fonduri nerambursabile pot accesa cu o societate?

Principalul principiu care sta la baza fondurilor nerambursabile este coeziunea economica si sociala si piata interna unica, atat economica cat si monetara. Fondurile nerambursabile se vor axa pe infrastructura, calitatea mediului, somaj si aptitudini ale fortei de munca, diversitatea afacerilor si utilizarea noilor tehnologii.


Contact fonduri nerambursabile

CONTACT


Pentru înscrieri și mai multe detalii despre programe de finantari nerambursabile

Nume și Prenume

Telefon

E-mail

Mesaj

Vă rugăm nu ezitați să luați legătura cu noi
SC TOP CONSULT CLUJ SRL
CUI: 37525778
Strada Nicolae Steinhardt 22, Cluj-Napoca, județul Cluj, România