logo-topconsult

Consultantață Start-up Nation 2017, 2018, 2020, 2020

Top Consult, cea mai bună alegere pentru accesarea fondurilor nerambursabile

FONDURI NERAMBURSABILE


1. START-UP NATION

Ai în gând o afacere profitabilă, dar ai nevoie de puțin ajutor financiar pentru început? Programul Start-up Nation este cel mai potrivit pentru tine. Ai șanse de a obține valoarea maximă de 200000 lei NERAMBURSABILI. Oferim consultanță pentru accesarea fondurilor nerambursabile prin progamul Startup Nation Romania 2020. Te vom îndruma pe tot parcursul pregătirii proiectului pentru a primi punctaj cât mai mare, dar și după accesarea fondurilor, în următorii 3 ani, vă putem oferi consultața noastră.

Putem spune cu mândrie că am avut o rată de succes de 90.09% din proiectele relaizate pe anul 2017. Proiectele respinse, în proporție de 9.91%, au avut un punctaj de 90,dar doar doi angajați.Anul acesta target-ul nostru este de a obține la sfârșitul implementării proiectelor o rata de succes de 100%.

Sunt interesat de programul START-UP NATION

2. POR 2.1.A.

Dețineți o societate profitabila de minim 1 an si un numar de maxim 9 angajati, dar nu v-ar strica ceva ajutor financiar NERAMBURSABIL. Ai șanse de a obține valoarea maximă de 200000 EURO. Oferim consultanță pentru accesarea fondurilor nerambursabile prin progamul POR (Prioritatea) 2.1A 2020. Te vom îndruma pe tot parcursul pregătirii proiectului pentru a primi punctaj cât mai mare, dar și după accesarea fondurilor, în următorii 3 ani, vă putem oferi consultața noastră.

Finanțarea nerambursabilă solicitată va putea reprezenta cel mult 90% din valoarea eligibilă a proiectului. Aceasta înseamnă că antreprenorul va trebui să contribuie din fonduri proprii cu cel puțin 10% din valoarea cheltuielilor eligibile, plus costurile neeligibile.

Sesiunea de depunere a proiectelor se va face pe perioada 8 iulie - 8 noiembrie 2020.

Sunt interesat de programul POR 2.1.A

3. POR 2.2

Acest program de finanțare este potrivit pentru microîntreprinderi, întreprinderile mici și mijlocii. Ai șanse de a obține valoarea 1 și 5 milioane de EURO NERAMBURSABILI. Oferim consultanță pentru accesarea fondurilor nerambursabile prin progamul POR (Prioritatea) 2.2.

Valoarea ajutorului nerambursabil se va calcula în funcție de tipul intreprinderi, de zona de implementare a proiectului si de tipul ajutorului. Acesta poate varia între 45% și 70%.

Atenție! Acest prorgam nu a pornit încă, dar se pregonizeaza că va porni în anul 2020. Pentru a afla mai multe detalii și dacă vi se potrivește acest program, accesați butonul de mai jos. .

Sunt interesat de programul POR 2.2

4. Microindustrializare

În cadrul acestui program se pot accesa maxim 450000 lei NERAMBURSABILI. Societatiile care pot beneficia de ajutor de minimis se încadrează în categoria întreprinderitor mici sau mijlocii din regiunile Nord-Est, Sud-Est, Sud Muntenia, Sud-Vest Oltenia, Vest, Nord-Vest, Centru sau în categoria microîntreprinderilor, întreprinderilor mici sau întreprinderilor mijlocii în regiunea de dezvoltare Bucureşti-Ilfov.

Finanțarea nerambursabilă solicitată va putea reprezenta cel mult 90% din valoarea eligibilă a proiectului. Aceasta înseamnă că antreprenorul va trebui să contribuie din fonduri proprii cu 10% din valoarea cheltuielilor eligibile, plus costurile neeligibile.

Atenție! Acest prorgam nu a pornit încă, dar se pregonizeaza că va porni în anul 2020. Pentru a afla mai multe detalii și dacă vi se potrivește acest program, accesați butonul de mai jos. .

Sunt interesat de programul de microindustrializare

CONTACT


Pentru înscrieri și mai multe detalii despre programe de finantari nerambursabile

Nume și Prenume

Telefon

E-mail

Mesaj

Vă rugăm nu ezitați să luați legătura cu noi
Strada Calea Turzii 188L, Cluj-Napoca, județul Cluj, România