Logo Consultanta fonduri nerambursabile

Fonduri nerambursabile pentru firme in domeniul HoReCa si Turism

Top Consult, cea mai bună alegere pentru accesarea fondurilor HoReCa si turism


fonduri HoReCa


Suma maxima de 800.000 EUR

Se ofera fonduri nerambursabile pentru intreprinderile din domeniul turismului, structurii de cazare, structurii e alimentatie si agentii de turism a caror activitate a fost afectata in contextul pademiei de COVID-19.

Suma maxima pe care o puteti accesa este de 800.000 EURO si se calculeaza in functie de pierderea avuta de la anul 2019 la anul 2020. Se va oferi 20% din baza de calcul a codului CAEN pe care se vor accesa fondurile nerambursabile

Numele complet al programului este Ordonanta de urgenta a Guvernului privind unele masuri pentru acordarea de sprijin financiar pentru intreprinderile din domeniul turismului, structuri de cazare, structuri de alimentatie si agentii de turism, a caror activitate a fost afectata in contextul pandemiei de COVID-19".

Fonduri HoReCa

Numarul proiectelor pe care se preconizeaza sa se finanteze este de aproximativ 73.000, care va trebui sa fie semnate pana in 31.12.2021. Dupa semnarea acordurilor de finantare suma sub forma de grant la fi rambursata in conturile beneficiarilor pana in 30.06.2022.


Contact fonduri nerambursabile

CONTACT


Pentru înscrieri și mai multe detalii despre programe de finantari nerambursabile

Nume și Prenume

Telefon

E-mail

Mesaj

Vă rugăm nu ezitați să luați legătura cu noi
SC TOP CONSULT CLUJ SRL
CUI: 37525778
Strada Nicolae Steinhardt 22, Cluj-Napoca, județul Cluj, România